• 天才Jack@BeyonderX

《銀魂》最終章!?


早幾日《週刊少年 Jump》傳嚟一個壞消息,就係人氣漫畫《銀魂》將會步入最終章,隨即係日本 Twitter 嘅社群上引起極大回響。好多漫畫迷都表示希望《銀魂》就繼續連載下去!

《週刊少年 Jump》嘅封面同卷頭大大隻字公布《銀魂》進入最終章!

其實早於2015年尾《銀魂》作者空知英秋已經表示漫畫將會步入尾聲,加上由7月起多個傳聞,今次《銀魂》步入最終章好像已經鐵定了!不過由於《週刊少年 Jump》一向都有唔少奇招,而《銀魂》作者亦都有「欺詐最終章」嘅前科,所以「銀粉」們唔駛太失望住,話唔定一切都係作者設嘅局!(你已經陷入無限月讀嘅世界喇~~~) 不過如果呢個消息係真嘅話,《週刊少年 Jump》就真係得返《海賊王》呢套超級台柱漫畫喇!So Sad~

Ms. Travel 旅優企劃:東京 x 新潟 COSPLAY潮聖5天團

圖片來源:https://twitter.com/siruba_soul

唔怕豬一般的隊友,去旅行最緊要開心!無論你係藝文青、定辦公室入面的打工仔,只要緊貼旅優之神,生活可以更精采!

© 2017 by AVLord.com All Rights Reserved.